Hvem er KukHuset?

Hos Kukhuset.dk vil vi gerne bidrage til en farverig hverdag. Det var målsætningen i 2013, da det første ”kuk” hørtes af en glad kunde, og det er det fortsat i år 2024, hvor smuk fuglesang og varmt glødelys fra vores ure og lamper har spredt sig til alle danske hjørner.

Kukhuset.dk er en verden af fantasifulde, flotte, farverige produkter i kompromisløs kvalitet og moderne designs. Vores ure er skabt til at sprede glæde og hyggelig stemning hos både børn og voksne. Hvem varmes ikke om hjertet, når lyden af ægte fuglestemmer fylder rummet for at markere en ny times begyndelse.

Vi har samtidig oplevet, at mange børn inspireres og begejstres, når de lærer klokken til lyden af dyr. Flere institutioner beretter om tryllebundne børn, der samles for at se ”kukkeren” titte frem fra kassen på væggen.

Kollektionen udspringer fra München og er udført i lækker tysk kvalitet tilsat et stilfuldt, nordisk præg. Med et rigt og spændende farveudvalg passer vores ure til mange indretninger i både private hjem og institutioner.

Kernen i vores produktudvalg findes fortsat i kuk-, væg- og vækkeure. Men vi gør gerne plads i vores sortiment, hvis vi falder over yderligere produkter, som kan sætte kulør på hverdagen. Derfor har vi for nylig tilføjet en super lækker lampe fra MoriMori. Med et elegant udseende af en klassisk gaslampe, den nyeste LED-teknologi, Bluetooth og integreret højttaler kan vores kunder gå tusmørket i møde med hyggegaranti. 5 attraktive farver gør lampen til et absolut blikfang som udendørs eller levende tilbehør.

Foruden et spændende udvalg kendetegnes Kukhuset.dk ved en god betjening, hurtig levering og faste fragtpriser. Det skal altid være en god oplevelse at handle med os – derfor bytter vi også med et smil.

 

Vi glæder os til at gøre din dag en anelse mere farverig.

Anders Baunsgaard
Direktør

Virksomhedsoplysninger:

Kukhuset ApS
Røn Alle 18
4690 Haslev

T: 4057.9282
M: anders@kukhuset.dk
CVR: 3277 6884