1

Din kurv er tom.

HYGGE · DYR · FARVER · DESIGN · LÆRING

Leverings- og handelsbetingelser

KukHuset
Røn Alle 18
4690 Haslev
Att.: Direktør Anders Baunsgaard

CVR: 3698 4597

Levering
Som hovedregel afsendes alle bestillinger indenfor 2-3 arbejdsdage efter din bestilling. Dog er dette ikke gældende for varer som ikke er på lager eller ved varer, hvor der er angivet længere leveringstid.

Som hovedregel sendes alle pakker med DAO eller Post Danmark, og fragtprisen fremgår ved din bestilling. 

Fortrydelsesret
Du har altid 30 dages fortrydelsesret på kukhuset.dk. 

Fortrydelsesretten løber fra den dag du har modtaget din vare.

Returnering
Hvis du ønsker at returnere din vare, skal du give KukHuset besked herom på info@kukhuset.dk, inden 30 dage fra du har modtaget varen.

Det er vigtigt, at du i beskeden gør tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Derefter skal du senest 30 dage efter modtagelsen sende varen retur til:

KukHuset
Røn Alle 18

4690 Haslev

Det er vigtigt, at du vedlægger en kopi af din ordrebekræftigelse sammen med de kontooplysninger som du benyttede dig af ved købet, så du kan få dine penge retur.

Det er dig som kunde, der skal afholde de nødvendige udgifter ved returnering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 

I forhold til varens stand ved returnering, hæfter du kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes en anden håndtering end hvad der er tiltænkt og i forhold til at fastslå varens egenskaber og funktion. Du må naturligvis gerne prøve varen på samme måde som i en fysisk butik og det er samtidig helt i orden at pakke varen forsigtigt ud af sin kasse for at undersøge den. Husk dog at gemme kassen, hvis du skal returnere varen.

Hvis du vælger at ibrugtage varen, f.eks. ved at klippe prismærket af eller benytte den til daglig, ser vi varen som brugt og du kan derfor risikere kun at få en del eller intet af købsbeløbet tilbage. Alt dette afhænger af varens tilstand og salgsmæssige værdi, som vurderes af KukHuset. 

Tilbagebetaling
Hvis du fortryder dit køb og returnerer varen, tilbagebetaler vi dig selvfølgelig hele købsbeløbet indenfor kort tid, du hæfter dog selv for fragten ved returnering. Hvis varen har været udsat for en værdiforringelse (se ovenfor), vil dette blive fratrukket det returnerede beløb. Tilbagebetalingen foregår med samme betalingsmiddel som du benyttede dig af ved købet på kukhuset.dk. KukHuset har ret til at tilbageholde din tilbagebetaling indtil vi har modtaget varen igen, medmindre du har dokumentation for at have returneret den indenfor fortrydelsesretten.

Køb og Reklamation
En vare sammen med en pris på kukhuset.dk er først bindende mellem kunde og KukHuset, når der er afsendt en ordrebekræftelse til kunden. Dog er KukHuset bundet af tilbuddet, om at kunden kan købe varen til den fremlagte pris, når kunden har afgivet sin ordre.

Du kan betale med følgende betalingskort: 
Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron

Straks efter dit køb vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.

I henhold til købeloven har du 2 års reklamationsret på produkterne. Du kan altså klage over fejl eller mangler, som er opstået indenfor de første 2 år efter købet. Dog må fejlene ikke være opstået i forbindelse med uhensigtsmæssig brug. Du skal give KukHuset besked hurtigst muligt efter fejlen er konstateret, på info@kukhuset.dk. Husk at vedlægge kvitteringen, hvis du skal sende en mangelfuld vare tilbage, og evt. en kort beskrivelse af hvad der er galt med produktet.

EU's online klageinstans: http://ec.europa.eu/odr

 

Der tages forbehold for trykfejl og KukHuset forbeholder sig retten til at ændre i leverings- og handelsbetingelserne.